Kantoorartikelen

Wie zijn we?

DATOS zag het levenslicht in 2000. Oprichters Francis Van Bever en Peter Van Keymeulen leerden de kneepjes van de IT-consultancy in grote bedrijven en multinationals. Hun kennis en expertise wilden ze maar al te graag doorgeven aan kleine en middelgrote ondernemingen, die vandaag nog altijd de belangrijkste focus van DATOS zijn. Want als kmo begrijpen we maar al te goed de noden van andere kmo’s.

Onze jarenlange ervaring in de IT-consultancy heeft ervoor gezorgd dat we intussen zijn uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met een klantenbestand van meer dan 300 kmo’s. Francis Van Bever staat vandaag nog steeds aan het roer van DATOS, samen met zijn vennoot Michaël Hofman, die zich in 2006 bij het team heeft aangesloten en in 2011 partner is geworden.

Onze troeven

DATOS staat voor betrouwbaarheid, expertise en efficiëntie. Maar dat zijn niet de enige redenen waarom je in DATOS de geschikte partner vindt.

Focus op kmo’s

DATOS focust hoofdzakelijk op kleine en middelgrote ondernemingen. Precies omdat we zelf ook een bedrijf van die omvang zijn, kunnen we ons voor de volle 100 % inleven in jouw noden en verwachtingen, en de uitdagingen waarmee je als onderneming geconfronteerd wordt.

Persoonlijke service

Bij ons ben je geen nummer. Dat klinkt misschien cliché, maar het vat wel exact samen waar DATOS voor staat. We houden van persoonlijk contact en spreken onze klanten graag aan met de voornaam. Bij IT-problemen of dringende vragen kom je niet in een anoniem callcenter terecht, maar rechtstreeks bij één van onze medewerkers die meteen je oproep beantwoorden.

Knowhow

De IT-wereld evolueert voortdurend. We begrijpen dat het niet altijd eenvoudig is om de laatste trends op de voet te volgen, daarom doen wij dat met plezier voor jou. Als je met ons in zee gaat, dan kies je voor één uniek aanspreekpunt voor je volledige IT-infrastructuur. Onze medewerkers zijn zonder uitzondering enthousiaste professionals met jarenlange ervaring en heel wat technische bagage.

Langetermijnrelatie

Iets waar we stiekem heel trots op zijn, is het feit dat sommige klanten ons al sinds het prille begin trouw zijn. We hebben hen groot zien worden, en zijn ongelooflijk dankbaar dat we als IT-partner deel mogen uitmaken van dat groeiproces. Een nieuwe samenwerking zien we altijd als de start van een langetermijnrelatie.

Tijd- en kostenbesparend

Een IT-infrastructuur die helemaal up-to-date is, doet je heel wat tijd en geld besparen. Je medewerkers kunnen efficiënter aan de slag en je beperkt het risico op downtime tot een minimum. En dat is toch precies waar het om draait, nietwaar?

Wil je ook deel uitmaken van dit topteam?

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerd talent met een passie voor informatica en data. Ontdek snel onze vacatures of solliciteer spontaan!