Kantoorartikelen

Wij zijn DATOS

Welkom bij DATOS, dé betrouwbare specialist in IT-infrastructuur en cloudoplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven.

Ons hoofdkantoor is gelegen in Saintes, bijna pal op de taalgrens. Dankzij deze unieke ligging bedienen we met plezier klanten over heel België. Bij ons ben je geen nummer. Dat klinkt misschien cliché, maar het vat wel exact samen waar DATOS voor staat. We houden van persoonlijk contact.

Als je met ons in zee gaat, dan kies je voor één uniek aanspreekpunt voor je volledige IT-infrastructuur en elke vorm van dienstverlening die daarmee samenhangt. Onze medewerkers zijn zonder uitzondering enthousiaste professionals met jarenlange ervaring en heel wat technische bagage.

Onze diensten

Computers of printers nodig voor je medewerkers? Nood aan een IT-specialist die enkele dagen of uren per week meedraait in je bedrijf? Of iemand die je bedrijfgegevens optimaal beschermt tegen hacking, phishing of malware? We’ve got IT!

Hulp nodig?

Heb je een probleem en kan je onze hulp gebruiken? Log in via Teamviewer en we nemen je computer vanop afstand over zodat we meteen een passende oplossing kunnen bieden!

Kantoor­materiaal nodig?

Een gloednieuwe printer zonder papier of toners? Dat is als een café zonder bier! In de Calipage-webshop vind je meer dan 25.000 kantoorartikelen tegen scherpe prijzen. Scroll snel door het ruime aanbod aan kantoorbenodigdheden die perfect bij al je nieuwe IT-materiaal passen.

Nieuws

Als ondernemer moet je tegenwoordig van alle markten thuis zijn. Bovendien onderneem je in een wereld die in sneltreinvaart digitaliseert en waar de trends op het vlak van informatica mekaar razendsnel opvolgen.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen nood! Wij volgen voor jou de IT-actualiteit op de voet.

Contacteer ons

Een vraag?
Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier. We bekijken graag hoe we je kunnen helpen!